SPOTKANIA

SPOTKANIA

NADCHODZĄCE WYDARZENIA

Sympozjum Regionalne:
„Przyszłość Przemysłu Spożywczego
chemia, technikawsady, przyprawyoptymalizacja kosztów

12-13 września 2024

Miejsce:
Hotel Zawiercie
ul. Wierzbowa 6
42-400 Zawiercie

PARTNERZY:

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:

  • udział i nocleg bezpłatne dla dwóch przedstawicieli firmy,
  • bezpłatny dostęp do trefy SPA, prosimy o zabranie obuwia basenowego,
  • ze względu na ograniczoną ilość miejsc prosimy o możliwe najszybsze potwierdzenie uczestnictwa,
  • szeroki zakres tematyczny wystąpień oraz poznanie nowych osób z branży,
  • bezpłatny parking.
  • WIĘCEJ INFORMACJI WKRÓTCE

Prosimy o przesłanie potwierdzenia udziału na adres dlasota@radex.com.pl

Regulamin

Sympozjum
„Przyszłość Przemysłu Mleczarsko-Spożywczo-Napojowego II”
• chemia • technika • optymalizacja

 

 

7-8 listopada 2024

Miejsce:

Pałac Romantyczny

ul. Toruńska 1, Turzno

87-148 Łysomice

PARTNERZY:

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:

  • udział i nocleg bezpłatne,
  • certyfikat uczestnictwa,
  • prosimy o przybycie 15 min. wcześniej w celu rejestracji,
  • ze względu na ograniczoną ilość miejsc prosimy o możliwe najszybsze potwierdzenie uczestnictwa,
  • bezpłatny parking.
  • WIĘCEJ INFORMACJI WKRÓTCE

dOTYCHCZAS ODBYŁY SIĘ

Dotychczas zorganizowaliśmy wiele spotkań dla naszych klientów z sektora Food i Agro.
Poniżej prezentujemy te, które odbyły się w formule Radex Meetings.

Sympozjum:
„Wyzwania Branży Przetwórstwa Mięsnego III”
chemiatechnikaoptymalizacja
Czerwiec 2024

Sympozjum:
„Przyszłość Przemysłu Rybnego III”
chemiatechnikaoptymalizacja
Kwiecień 2024

Sympozjum:
„Przyszłość Przemysłu Mleczarsko-Spożywczo-Napojowego”
chemiatechnikaoptymalizacja

Listopad 2023

Sympozjum:
„Wyzwania Branży Przetwórstwa Mięsnego II”
• chemia • technika • optymalizacja 

 

Czerwiec 2023

Sympozjum:
„Przyszłość Przemysłu Rybnego II”

• wyzwania • możliwości • rozwiązania

Kwiecień 2023

Sympozjum:

„Przyszłość Przemysłu Rybnego”

• wyzwania • możliwości • rozwiązania

Wrzesień 2022

Sympozjum:

„Przyszłość Przemysłu Napojowego, Browarniczego i Mleczarskiego.”

• higiena • technika • optymalizacja

Październik 2021

Sympozjum:

„Wyzwania branży przetwórstwa mięsnego w zakresie utrzymania higieny.”

Listopad 2021

Sympozjum:

„Przyszłość Przemysłu Rybnego.”

technologia • technika • bezpieczna produkcja

i wiele innych…